Kinderdagverblijf CoccinelleTelefoon 024 - 329 52 49
E-mail info@kdvcoccinelle.nl
Heyendaalseweg 127 G
6525 AJ Nijmegen
Kinderdagverblijf Coccinelle

Welkom bij Coccinelle

Coccinelle is een Nijmeegs kinderdagverblijf gevestigd sinds februari 2001 in het voormalige Dominicanenklooster "Albertinum" in de wijk Groenewoud. Ons kinderdagverblijf ligt op 500 meter loopafstand van de campus van Universiteit en HAN Nijmegen en het Radboudumc ziekenhuis.

Coccinelle, de Franse naam voor lieveheersbeestje, geeft uw kind in een parkachtige omgeving een zorgzame, gestructureerde leef- en speelomgeving met veel gelegenheid om buiten te zijn.

Wij dragen zorg voor een klimaat waar kinderen zich veilig en geborgen voelen om van daaruit zichzelf, elkaar en de wereld te ontdekken. Zowel de begeleiding als de voorzieningen zijn hierop ingesteld.

Bent u op zoek naar kinderopvang? 

​Er zijn op verschillende dagen plaatsingsmogelijkheden, zowel op de babygroep als de verticale groep. ​Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Lonneke Brukx. ​U ontvangt dan informatie betreft de plaatsingsmogelijkheden en u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. ​Lonneke Brukx is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. ​Telefoonnummer 024-329 52 49


lees verder over Coccinelle | bekijk de rondleiding door Coccinelle | direct inschrijven

Fotoalbum

gebruikersnaam
wachtwoord
inlogcodes onthouden

wachtwoord vergeten
vraag een account aan


Kikker en muisRoodkapjeKabouters
gerealiseerd door AA Webdesign