Ons enthousiaste, bevlogen team is verdeeld over de verschillende groepen. Omdat we zo kleinschalig zijn, kennen we alle ouders en alle kinderen. Daardoor kunnen we elkaar gemakkelijk vervangen of helpen bij drukte of uitval in een groep. Handig voor ons, maar vooral: fijn voor de kinderen!

De Dauwdruppels De Zandhazen De Zonnestralen De Vuurvliegen Staf en ondersteunend personeel

Baby- en dreumesgroep De Dauwdruppels

tot 2 jaar

Janne

pedagogisch medewerkster

 

Ik vind het erg bijzonder om te mogen werken met de baby’s en dreumesen. Met veel plezier en liefde doe ik mijn best om een veilig nest te creëren, zodat alle kindjes zich gezien en welkom voelen. Het meest bijzondere aan dit werk is dat je het vertrouwen krijgt van ouders om voor hun dierbare kindje(s) te mogen zorgen. Het is geweldig om ze te zien groeien en ontwikkelen van kleine baby’s tot zelfstandige dreumesen met eigen karakters en willetjes. Geen kind is hetzelfde, ze ontwikkelen zich allemaal op hun eigen tempo en manier.  

Yuna

yuna

pedagogisch medewerkster

 

‘Elke dag is het mijn streven om zo goed mogelijk aan te sluiten op de belevingswereld van het kind en te kijken wat het nodig heeft in zijn of haar authentieke ontwikkeling.

Warmte, humor, speelsheid en creativiteit zijn hier belangrijke kernwaarden voor mij. Daarnaast ervaar ik de sfeer op Coccinelle als erg fijn en is er veel betrokkenheid onderling.’

Nicole

pedagogisch medewerkster

 

‘Na 19 jaar heb ik er voor gekozen om de overstap te maken naar een kleinschalig kinderdagverblijf om op een babygroep te gaan werken. Zo kwam Coccinelle op mijn pad. Ik ben blij dat ik hier mijn plekje heb gevonden. Voelde me gelijk thuis, zo’n fijne en warme sfeer. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik geniet dan ook van die mooie glimlach op de gezichtjes van de kinderen en dat ze vrolijk naar je toe tijgeren om te knuffelen. Wat wil je nog meer!’

lisanne

pedagogisch medewerkster

 

‘Na het werken in de zorg, wilde ik terug naar waar mijn hart ligt: het kinderdagverblijf. Bij Coccinelle voelde ik mij direct op m’n plek. Een gezellige, veilige en fijne omgeving. Kinderen krijgen hier de aandacht, zorg en liefde en dat alles maakt dat zij gaan groeien in hun ontwikkeling. En het allermooiste is dat je er zo veel voor terug krijgt!’

Baby- en dreumesgroep De Zandhazen

tot 2 jaar

Janneke

pedagogisch medewerkster

 

‘Op jonge leeftijd wist ik al dat ik juf wilde worden. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren en heb oog voor detail. Het is fijn om met mijn collega’s de passie voor de kinderopvang te delen en samen te streven naar hoge kwaliteit. Iedereen kent elkaar en alles is bespreekbaar. Je voelt direct als je binnenkomt bij Coccinelle: het is hier warm en huiselijk.’

 

 

Babette

pedagogisch medewerkster

 

‘Getrakteerd worden op een lieve lach – daar word ik elke dag weer zo blij van. De sfeer bij Coccinelle is positief en prettig. Ik merk dat de kinderen dat ook voelen. Ik heb dan ook niet zomaar mijn eigen dochter bij De Zonnestraaltjes van Coccinelle geplaatst. Ze vindt het erg leuk en gezellig!’

lisanne

pedagogisch medewerkster

 

‘Na het werken in de zorg, wilde ik terug naar waar mijn hart ligt: het kinderdagverblijf. Bij Coccinelle voelde ik mij direct op m’n plek. Een gezellige, veilige en fijne omgeving. Kinderen krijgen hier de aandacht, zorg en liefde en dat alles maakt dat zij gaan groeien in hun ontwikkeling. En het allermooiste is dat je er zo veel voor terug krijgt!’

Dreumes-peutergroep De Zonnestralen

1,5-4 jaar

Carola

pedagogisch medewerkster

 

‘Wat de kinderen al zelf kunnen, laat ik ze ook graag zelf doen. Ik wil ze het gevoel geven dat ze er mogen zijn en praat graag met ze over hoe ze de dingen ervaren. Nog elke dag word ik verrast door het spel van de kinderen. Ik doe graag mee in hun fantasie en ga dan helemaal in mijn rol op! Daarom ben ik zo op mijn plek bij Coccinelle: kinderen worden gezien en staan altijd op nummer 1. We proberen samen uit elk moment van de dag het beste te halen.’

DAISY

pedagogisch medewerker

 

Vanaf jongs af aan was het al mijn droom om met kinderen te werken. Deze droom ben ik achterna gegaan. Bij Coccinelle voelt het voor mij als thuis komen. Het is een kleinschalig kinderdagverblijf waar het kind op nummer één staat. Ik heb hier bewust voor gekozen, omdat er niks mooier is om kinderen te zien groeien en ontwikkelen op hun eigen tempo. Kinderen spelenderwijs dingen leren en af en toe een grapje vind ik belangrijk. Ik pas dit dan ook graag toe in mijn werk. Elke dag is anders en dit zorgt ervoor dat ik altijd met een glimlach weer naar huis ga.

Dreumes-peutergroep De Vuurvliegen

1,5 tot 4 jaar

Zoë

pedagogisch medewerkster

 

‘Als kind al wist ik dat ik altijd met kinderen zou willen werken. Bij Coccinelle had ik het na mijn studie direct enorm naar mijn zin. Ik vind het fantastisch te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. En kinderen krijgen bij Coccinelle, afhankelijk van het niveau, een specifieke benadering. Binnen het kleinschalige kinderdagverblijf dat we zijn, is daar ook alle tijd en ruimte voor.’

Marlieke

pedagogisch medewerkster

 

‘Het werken met kinderen van 0 tot 4 jaar op een verticale groep vind ik uitdagend en divers. Ik vind het leuk om mijn bijdrage te kunnen leveren in de opvoeding en ontwikkeling van ieder kind en ze van dichtbij te zien opgroeien. Ik heb veel individuele aandacht en zorg voor elk kind. Doordat Coccinelle een klein kinderdagverblijf is ken ik alle kinderen en vind ik de werksfeer fijn.’

Pamela

pedagogisch medewerkster

 

‘In de 23 jaar dat ik in de kinderopvang zit heb ik voor verschillende organisaties gewerkt. Maar vanaf dag één voelde het goed bij Coccinelle. Het voelt hier als een “warm thuis” met een fijn team. Het persoonlijke contact met ouders vind ik heel prettig. We vangen de kinderen elke dag met open armen op en ik geef ze de geborgenheid en stimulans waarin ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Het kind wordt echt gezien!’

Yuna

Yuna

pedagogisch medewerkster

 

‘Elke dag is het mijn streven om zo goed mogelijk aan te sluiten op de belevingswereld van het kind en te kijken wat het nodig heeft in zijn of haar authentieke ontwikkeling.

Warmte, humor, speelsheid en creativiteit zijn hier belangrijke kernwaarden voor mij. Daarnaast ervaar ik de sfeer op Coccinelle als erg fijn en is er veel betrokkenheid onderling.’

Staf en ondersteunend personeel

Will

directeur

 

‘Na 20 jaar kinderopvang voel ik me nog elke dag bevoorrecht dat ik dit werk mag doen als ik naar de kinderen en mijn collega’s kijk. Samen met mijn collega’s zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat alle Coccinelletjes in een fijne en uitdagende omgeving worden opgevangen en waarbij de emotionele veiligheid voorop staat. Een omgeving creëren waarin zij kunnen groeien en op hun vierjarige leeftijd de vleugeltjes kunnen uitslaan.’

Lisa

leidinggevende

 

‘Het werken met kinderen verveelt nooit. Ik heb veel ervaring opgedaan door de jaren heen. Maar doordat het groeiproces bij elk kind anders is, doe ik nog elke dag nieuwe inzichten op. Zelfs na 30 jaar kinderopvang! En dat geldt eigenlijk voor ons hele team: iedereen is betrokken, ziet kansen en wil vernieuwend zijn. Samen hebben we 1 gemeenschappelijk doel: het kind echt zíen en tot een groter mens laten groeien.’

PAMELA

medewerker planning

 

‘Op de woensdagen ben ik aanwezig om te werken aan de planning en plaatsing van de kinderen. Ik ga de uitdaging graag aan om, samen met de ouders, te puzzelen en het plaatje passend te maken.

Daarnaast verzorg ik de rondleidingen om ouders een kijkje te laten nemen binnen Coccinelle en te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor de opvang.’

CINDY

huishoudelijk medewerker

 

‘Ik ben heel zorgzaam en heb graag kinderen om mij heen. Ik werk nu ruim 4 jaar bij Coccinelle. Bovendien werk ik hier in een heel leuk team!’