Ons enthousiaste, bevlogen team is verdeeld over de verschillende groepen. Omdat we zo kleinschalig zijn, kennen we alle ouders en alle kinderen. Daardoor kunnen we elkaar gemakkelijk vervangen of helpen bij drukte of uitval in een groep. Handig voor ons, maar vooral: fijn voor de kinderen!

De Zonnestralen De Dauwdruppels De Vuurvliegen Staf en ondersteunend personeel

Dreumes-peutergroep De Zonnestralen

1,5-4 jaar

Jannah

pedagogisch medewerkster

 

‘In de meer dan 7 jaar dat ik bij Coccinelle werk is iedere dag anders. Bij Coccinelle is elk kind uniek en heeft zijn eigen behoeftes. Door daarop in te blijven spelen is geen dag voor mij hetzelfde. Ik vind het prettig om in een klein hecht team te werken waarbij de communicatielijnen kort zijn. Ik kom met veel plezier naar mijn werk!’

Carola

pedagogisch medewerkster

 

‘Wat de kinderen al zelf kunnen, laat ik ze ook graag zelf doen. Ik wil ze het gevoel geven dat ze er mogen zijn en praat graag met ze over hoe ze de dingen ervaren. Nog elke dag word ik verrast door het spel van de kinderen. Ik doe graag mee in hun fantasie en ga dan helemaal in mijn rol op! Daarom ben ik zo op mijn plek bij Coccinelle: kinderen worden gezien en staan altijd op nummer 1. We proberen samen uit elk moment van de dag het beste te halen.’

Janneke

pedagogisch medewerkster

 

‘Op jonge leeftijd wist ik al dat ik juf wilde worden. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren en heb oog voor detail. Het is fijn om met mijn collega’s de passie voor de kinderopvang te delen en samen te streven naar hoge kwaliteit. Iedereen kent elkaar en alles is bespreekbaar. Je voelt direct als je binnenkomt bij Coccinelle: het is hier warm en huiselijk.’

 

 

Baby- en dreumesgroep De Dauwdruppels

tot 2 jaar

Esther

pedagogisch medewerkster

 

‘Je laat het dierbaarste dat je hebt bij ons ‘achter’ – dan moet het gevoel goed zijn. We zorgen met ons hele hart voor al die lieve Coccinelletjes. Ik werk nu al bijna 20 jaar bij Coccinelle! In al die jaren heb ik heel wat kennis en ervaring opgedaan; mijn tips en advies deel ik graag met ouders. De prille ontwikkeling van de kindjes in de babygroep vind ik prachtig om te zien. En dat ik daar dan mijn bijdrage aan kan leveren – dat is helemaal mooi!’

Pamela

pedagogisch medewerkster

 

‘In de 23 jaar dat ik in de kinderopvang zit heb ik voor verschillende organisaties gewerkt. Maar vanaf dag één voelde het goed bij Coccinelle. Het voelt hier als een “warm thuis” met een fijn team. Het persoonlijke contact met ouders vind ik heel prettig. We vangen de kinderen elke dag met open armen op en ik geef ze de geborgenheid en stimulans waarin ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Het kind wordt echt gezien!’

Babette

pedagogisch medewerkster

 

‘Getrakteerd worden op een lieve lach – daar word ik elke dag weer zo blij van. De sfeer bij Coccinelle is positief en prettig. Ik merk dat de kinderen dat ook voelen. Ik heb dan ook niet zomaar mijn eigen dochter bij De Zonnestraaltjes van Coccinelle geplaatst. Ze vindt het erg leuk en gezellig!’

Dreumes-peutergroep De Vuurvliegen

1,5 tot 4 jaar

Zoë

pedagogisch medewerkster

 

‘Als kind al wist ik dat ik altijd met kinderen zou willen werken. Bij Coccinelle had ik het na mijn studie direct enorm naar mijn zin. Ik vind het fantastisch te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. En kinderen krijgen bij Coccinelle, afhankelijk van het niveau, een specifieke benadering. Binnen het kleinschalige kinderdagverblijf dat we zijn, is daar ook alle tijd en ruimte voor.’

Marlieke

pedagogisch medewerkster

 

‘Het werken met kinderen van 0 tot 4 jaar op een verticale groep vind ik uitdagend en divers. Ik vind het leuk om mijn bijdrage te kunnen leveren in de opvoeding en ontwikkeling van ieder kind en ze van dichtbij te zien opgroeien. Ik heb veel individuele aandacht en zorg voor elk kind. Doordat Coccinelle een klein kinderdagverblijf is ken ik alle kinderen en vind ik de werksfeer fijn.’

ELS

pedagogisch medewerker

 

‘Een gevoel van veiligheid vind ik belangrijk. Dat zorgt ervoor dat elk kindje mag zijn wie hij is en in zijn eigen tempo kan opgroeien. Met de huiselijke en gezellige sfeer bij Coccinelle, kan ik die geborgenheid goed bieden.’

Staf en ondersteunend personeel

Will

directeur

 

‘Na 20 jaar kinderopvang voel ik me nog elke dag bevoorrecht dat ik dit werk mag doen als ik naar de kinderen en mijn collega’s kijk. Samen met mijn collega’s zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat alle Coccinelletjes in een fijne en uitdagende omgeving worden opgevangen en waarbij de emotionele veiligheid voorop staat. Een omgeving creëren waarin zij kunnen groeien en op hun vierjarige leeftijd de vleugeltjes kunnen uitslaan.’

Lisa

leidinggevende

 

‘Het werken met kinderen verveelt nooit. Ik heb veel ervaring opgedaan door de jaren heen. Maar doordat het groeiproces bij elk kind anders is, doe ik nog elke dag nieuwe inzichten op. Zelfs na 30 jaar kinderopvang! En dat geldt eigenlijk voor ons hele team: iedereen is betrokken, ziet kansen en wil vernieuwend zijn. Samen hebben we 1 gemeenschappelijk doel: het kind echt zíen en tot een groter mens laten groeien.’

Lonneke

beleids- en planningsmedewerker

 

‘Het is altijd weer gezellig om te werken op kantoor met die vrolijke kinderstemmetjes op de achtergrond. Mijn werk is heel divers. Ik draag zorg voor de planning, maar spring net zo makkelijk bij op een groep. Net als de rest van het managementteam trouwens. Coccinelle is voor mij een warme en gezellige plek waar ik graag kom. Dat is wat ik ook van ouders hoor en wat mij elke keer weer trots maakt op ons fijne kinderdagverblijf.’

CINDY

huishoudelijk medewerker

 

‘Ik ben heel zorgzaam en heb graag kinderen om mij heen. Ik werk nu ruim 4 jaar bij Coccinelle. Bovendien werk ik hier in een heel leuk team!’